Arriveer blij

Voor uw en onze gemoedsrust kunt u tot 10 uur van te voren uw Flyride bestellen. Veilig, betrouwbaar en met veel beleving en liefde voor het reizen. Dat is waar Flyride voor staat.

'Na een lange reis is het heerlijk om gewoon in te kunnen stappen en binnen no-time thuis te zijn.'

Hier een overzicht van populaire bestemmingen. Prijzen zijn op basis van dichtsbijzijnde postcodes. Daar word je toch blij van.

Amsterdam    Schiphol          v.a.  € 22,-

Haarlem          Schiphol          v.a.  € 29,-

Mijdrecht        Schiphol          v.a.  € 31,-

Alkmaar          Schiphol          v.a.  € 57,-

Zoals wij aangeven op onze website willen wij dat u blij op Schiphol, of vanaf Schiphol thuis arriveert.  Wij vinden het dan ook belangrijk dat u ons beoordeelt aan de hand van reviews. Heeft u een rit bij ons gereden dan krijgt u naderhand een bericht. Bij dit bericht zit een link waarmee u ons eenvoudig binnen 1 minuut op de belangrijkste punten beoordeeld.

Onze Schiphol Taxi service kunt u hier beoordelen.

Als u aankomt op Schiphol dan is het belangrijk dat u weet waar u ons kunt vinden. Als u bij ons bestelt dan krijgt u ook een link in de bevestigingsmail naar ons protocol. Lees dit goed door. Komt u aan op Schiphol, dan is dit hoe wij werken: Schipholtaxi-aankomst.

Natuurlijk danken wij hartelijk voor het kiezen van Flyride als uw vervoerder. Voor ons telt, dat u blij op Schiphol aankomst. Boek uw Flyride op de homepagina, u hoeft enkel uw postcode in te voeren voor een prijsopgave.

schiphol taxi