Arriveer veilig

Onze chauffeurs beschikken over jarenlange ervaring op de weg. Daarnaast zijn onze chauffeurs volledig gecertificeerd en rijden wij met de beste merken, waaronder Mercedes en Tesla.
Kortom, arriveer veilig met Flyride.

Gaat u met de taxi naar Schiphol dan zijn een aantal zaken erg belangrijk. Ten eerste wilt u voor een laag vast tarief. Uw vast lage tarief naar Schiphol berekent u eenvoudig. Ten tweede is het belangrijk dat u veilig en op tijd arriveert. Wij rijden met nette voertuigen. Onze voertuigen zijn namelijk ons visitekaartjes. Recent hebben wij nieuwe Mercedes E-klasse en S-klasse aangeschaft. Daarnaast rijden wij ook elektrisch met Tesla Model S. Het voertuig waar u dus mee vervoerd word is erg veilig.

Onze chauffeurs die u graag naar Schiphol brengen, beschikken over jarenlange ervaring op de weg. Wij hebben veel 50 plussers op de weg, en veel directie chauffeurs die volledig gecertificeerd zijn.

Zoals bijvoorbeeld Eco op de foto hieronder. Eco is een visitekaartje van het bedrijf. De kernwaarden? Veilig, vlot, comfortabel en discreet. Onze chauffeurs zijn super vriendelijk en zorgen ervoor dat uw vakantie begint bij de voordeur. Ook een veilig taxi boeken? Begin met het bekijken van uw prijs. Vul uw postcode in en zie gelijk voor welk tarief wij vanuit uw straat reizen naar Schiphol.

Arriveer veilig