Arriveer op tijd

Wij beschikken over een track & trace systeem waardoor wij continue weten waar onze taxi's rijden. Door middel van ETA (Estimated Time Arrival) zien wij precies hoe laat de chauffeur arriveert bij u. Dit stelt ons in staat de voertuigen op tijd aan te sturen waardoor u op tijd arriveert.

'Ik ben nogal punctueel en zo weet ik zeker dat ik op tijd ben voor mijn vlucht.'

Een taxi naar Schiphol bestellen is heel eenvoudig, maar de boeker ziet vaak niet wat er zich allemaal achter de schermen afspeelt. Wij geven u graag een kijkje in onze keuken. Zo hebben onze centralisten, ook wel planners, continu te maken met verkeersituaties op de weg die wijzigen. Om dit allemaal goed te coördineren maken wij gebruik van een automatisch planning systeem.  

Onze voertuigen beschikken allemaal over een boardcomputer die signalen zendt naar onze agenda. Door GPS pollen weten de centralisten continu waar de taxi rijdt. Als er een taxi bijvoorbeeld gestuurd wordt naar uw woonplaats, dan ziet de centralist op de minuut nauwkeurig hoe laat de taxi arriveert om u naar Schiphol te brengen. Dit heet ook wel 'Track and Trace'. Als een Schipholtaxi te vroeg arriveert, of dreigt te laat arriveren, dan geeft het systeem een signaal af. Hierdoor kan de centralist uw rit bijstellen en kiezen voor betere alternatieven waardoor u wel op tijd wordt opgehaald om u naar Schiphol te brengen. Ons systeem geeft ook aan hoe lang u onderweg bent naar Schiphol, of vanaf Schiphol. Wij kunnen dus dankzij de automatisering precies zien of u op tijd op Schiphol arriveert. En dat is voor ons het belangrijkst.

Arriveer op tijd op Schiphol