Aankomst op Schiphol

Na een vliegreis begrijpen wij heel goed dat u zo snel mogelijk naar huis wilt na uw aankomst op Schiphol. Omdat Schiphol erg groot is hebben wij dit protocol opgesteld om de aankomst zo spoedig mogelijk te laten verlopen. Omdat het erg lastig plannen is op Schiphol, is contact erg belangrijk. 

Wij vragen u om ons te bellen op het moment dat u bij de bagage staat. Vaak is het zo dat de chauffeur dan al contact heeft gelegd. Is dat het geval, dan is bellen niet meer nodig. Houd bij Europese vluchten rekening met 45 tot 60 minuten totdat u buiten bent. Intercontinentale vluchten doen vaak iets langer. Gemiddeld zo een 60 tot 90 minuten. 

Wij zijn te bereiken op: +31850653478.

Zorg er altijd voor dat u telefonisch bereikbaar bent. Wij wachten bij vertragingen kosteloos tot 70 minuten na landing, daarna heeft de chauffeur het recht huiswaarts te gaan. U kunt wel altijd bellen om te kijken of er nog iets mogelijk is. 

Boeken

Bij het boeken van de rit vragen wij altijd om uw aankomsttijd en vluchtnummer. Dit doen wij zodat we de vlucht in de gaten kunnen houden. Dat stelt ons in staat om te kunnen anticiperen op vertragingen of vluchten die eerder aankomen.

Wanneer u landt op Schiphol

Als u aankomt op Schiphol is het goed te weten waar wij op u wachten. Wij vragen u als klant om te komen naar Vertrekhal 3 op Schiphol. U volgt binnen de bordjes naar vertrek. U kunt dan omhoog met de lift of de roltrap.

Aan het einde van vertrekhal 3 halen wij u op bij de buitenbaan. Hoe herkent u dit?

U kijkt buiten recht op het Sheraton Hotel en de Schipholtoren.
U steek het zebrapad over en wacht bij het bordje.
Tip: u kunt binnen wachten tot wij voorrijden. U heeft zicht op de parkeerplaatsen.

Foto 1: Vertrekhal 3

Schiphol aankomst departures

Foto 2: Zebrapad

Schiphol aankomst departures

Foto 3: Vanaf vertrekhal 3 (aan het einde) kijkt u uit op het Sheraton hotel.

Schiphol aankomst route

Foto 4: Dit is laatste bordje van de strook op de vertrekpassage (buitenbaan). Hier zullen wij u ophalen.

Schiphol aankomst route

Tot slot bedanken wij u voor het kiezen voor Flyride als uw vervoerder.