Over Flyride

Flyride is een boekingssysteem dat voortgekomen is uit meer dan 10 jaar ervaring in de vervoersbranche. Nadat twee centralisten jarenlang voor een middelgroot taxibedrijf in het Groene Hart van Nederland taxiritten hebben ingepland en geboekt, is het idee ontstaan om de procedure online te perfectioneren en te specialiseren op Schiphol.

Het moet veel simpeler en efficiënter kunnen. Dat is de gedachte. Geen ellenlange velden of onnodige informatie opvragen bij de klant. To the point. Doordat er een slot op het boekingssysteem van 10 uur zit heeft Flyride alle tijd om de ritten zorgvuldig in te plannen. Dit doen wij met de beste chauffeurs van Nederland. Het netwerk dat is opgebouwd in de loop der jaren geeft dekking door heel Nederland.

Wij weten wat de klant van ons verwacht. En wij zijn blij met iedere klant. Het negatieve imago dat er aan de taxibranche kleeft willen wij doorbreken. Flyride is oprecht blij met al haar klanten en zien de klanten ook graag terugkomen. Klanttevredenheid staat zeer hoog in het vaandel. Daarom rekenen wij ook geen extra kosten als het gaat om annuleren bijvoorbeeld.

Wij nodigen u graag uit om onze dienstverlening zelf te proberen en te ervaren hoe het ook kan. En dat is de beste service en kwaliteit bieden die mogelijk is binnen de vervoersbranche.