Zo werkt het

Flyride heeft een simpel systeem. Voer uw postcode in en krijg direct uw prijs. Voor deze prijs krijgt u een privé taxi, zoals een taxi bedoeld is. Onze standaard is Mercedes waarbij ruimte en comfort de belangrijkste speerpunten zijn voor een prettige reis.

U boekt uw rit in door het invullen van een paar eenvoudige velden die wij nodig hebben om de rit perfect uit te voeren. U geeft uw gewenste ophaaltijd/datum en het aantal personen op en Flyride zorgt ervoor dat u vervoer op maat krijgt. Dit kunnen wij u toezeggen door onze jarenlange ervaring in de vervoersbranche.

Wij beoordelen het type voertuig voor u als volgt:

1-2 personen                       Sedan

2-4 personen                       Stationwagen

5-8 personen                       Bus

Standaard gaan wij uit van 1 koffer per persoon. Indien u bijvoorbeeld golftassen meeneemt of ander extra vervoer, stuur ons een mail en wij passen het vervoer voor u aan. Let op, er gaan geen 4 ruimbagage koffers + 4 trolleys in een stationwagen. Dan heeft u een bus nodig. 

Mail uw Booking-ID naar info@flyride.nl met daarin uw specifieke wens en wij zullen het vervoer op maat maken.

U heeft geboekt, en nu?

Wanneer u geboekt heeft krijgt u een bevestiging per e-mail. Deze is gekoppeld aan een Booking-ID welke u kunt gebruiken voor wijzigingen of annuleringen. Zodra uw rit is geboekt, wordt deze verwerkt in onze agenda. Alle ritten die wij uitvoeren plannen wij van te voren in. Dit is mogelijk doordat er een tijdslot zit op Flyride van 10 uur. Onze jarenlange ervaring zorgt ervoor dat wij een logische en economische planning kunnen maken. Hierdoor kunnen wij voor fijne prijzen vervoer aanbieden.

Wij monitoren de ritten. Houden in de gaten of de chauffeurs geen uitloop hebben en of de chauffeurs op tijd komen bij klanten. Hiervoor gebruiken wij ETA. Dat is een Estimated Time Arrival systeem die aan de hand van GPS pollen ons informeert of de chauffeur op de afgesproken plaats en tijd voorrijdt bij de klant. Hierdoor hebben wij een groot scala aan tevreden klanten opgebouwd, en verwelkomen wij u ook graag als klant.